Tykkäsin..

Tuhannet kiitokset esityksestänne 27.2.2017

Kun tulimme linja-autolla Iisalmeen niin kaikki mukana olleet puhuivat iloisina koko matkan ajan siitä miten hyvä esitys oli ja miten meillä oli hauskaa.

Minusta tälläinen kotiteatteri tuokin esityksen lähemmäksi yleisöä kuin joku iso teatteri, puhumattakaan televisiosta.

Mukana oli useita yli 80-vuotiaita henkilöitä ja he kertoivat etteivät koskaan olleet nähneet vastaavaa.

Siinä sivussa sain minäkin kiitosta, kun että olin järjestänyt heille näin mukavan retken.

Sitten vielä kotona Yrjö alkoi kehumaan Ainoa kuinka kaunis olit, todellinen kuningatar!

Minä ajattelin että Jorman taitavilla ja herkillä sormilla ei saa kitkeä kukkapenkkiä!

 

Kyllä te Lusperinkujan Airaksiset olette niin Taitavia, Ystävällisiä ja muutenkin niin Mukavia ihmisiä, on ilo olla teidän tuttavia.

Kiitokset vielä kaikkien mukana olleiden ja omasta puolestamme.

Salme ja Yrjö Argillander

Iisalmi

 

Illuusioteatteri Taikavuori

Nilsiä

Hei Aino ja Jorma

Iso kiitos upeasta elämyksestä ja kiitos myös joustamisesta aikataulun suhteen.

Otitte hienosti asiakkaamme huomioon ja lähettivät teille lämpimät terveiset.

Hyvää kesän jatkoa!

10.6.2016

Jarmo Kokkonen kehitysvammaohjaaja

Jussinpihantoimintakeskus

Juhani Ahontie 8

73100 Lapinlahti

jarmo.kokkonen@lapinlahti.fi

 

John Houdi kommentoi esitystämme Ruotsin Tv:ssä

"I love your performance above. I have seen it hundreds of times and it iwas a great inspiration for me. To show the world what a great magician you are I took the liberty to unload your show " Finn Aspen "on YouTube. All my best!" 7.8.2014 John Houdi

_______________________________________________________________________________________________________

SMSY:n kesäöpäivät 2014 Tahkolla

Hei Jorma ja Aino

Kiitoksia vielä kerran Pitin ja SMSY:n puolesta upeasta esityksestänne. Vieraamme olivat todella tyytyväisiä näkemäänsä.

Itselle tämä oli tietysti menetys, kun en isäntänä ehtinyt näytökseenne. Seuraan ohjelmaanne syksyn aikana ja joulun läheisyydessä ja jos sattuu esitys ja lastenlasten vierailu kohtaamaan, niin ajelemme sinne Lusperinkujalle.

Hyvää kesän jatkoa ja syksyn alkua !

Risto Rissanen

Pitti                              


Etupenkin Taputtajien 

matka taikuuden maailmaan Nilsiään oli innolla odotettu reissu. Jorma ja Aino Airaksisen Illuusioteatterin esitys Tuhat ja yksi ihmettä oli nimensä veroinen. Ammattitaitoista, lämminhenkistä mystiikkaa taikuriparilta. Odotusta, jännitystä, säpsähdystä, hämmästelyä ja huokailuja yleisön joukosta. Katsomossa oli yhteensä 35 taputtajaa Vesannolta.

Suosittelemme lämpimästi!

Kimmo Hakala, Vesanto


Villakoiria ja silmänkääntötemppuja. Uskomaton elämys Illuusioteatteri Taikavuoressa

Illuusioteatteri Taikavuori on jotain, mitä ei voi jättää näkemättä. Taikuriesitys ei ole vain yksi hyvä nähtävyys Tahkolla. Päinvastoin, se on yksistään hyvä syy lähteä kohti Nilsiää, jonka jälkeen voi tutustua muihin kylän tapahtumiin. Illuusioteatteri Taikavuori ansaitsee ehdottomasti Turisti-Infon Huippumesta-sertifikaatin 2014.

Konsta Hotti

Lue koko arvostelu  22.6.2014   www.turisti-info.fi/blogit/konsta

Hei Jorma ja Aino!

Sydänlämpimät kiitokset eilisestä Iluusioteatteri Taikavuoren esityksestä! Olimme taikuutta täynnä koko päivän. Varsinkin lapsille reissu oli ikimuistoinen - olimme onnellisia, että saimme tällaisen mahdollisuuden. Ihailevat kiitokset meidän kaikkien puiolesta. On rohkaisevaa nähdä, mitä voi saavuttaa, kun uskoo omaan asiaansa ja tekee kovasti töitä sen puolesta. Minullle taiteenne on puhuttelevaa. Mielestäni koko elämä on itse asiassa ihmettä ja taikaa täynnä joka päivä. Se, joka pystyy tekemään taikuudesta taidetta, on elämän salaisuuden keskipisteessä. Parhainta jatkoa ja siunausta syksyynne ja kaikkeen elämäänne! "

Minna Kettunen. kirjailija , Väärninpappila, Lapinlahti

 


 

Olen seurannut taikuripari Jorma ja Aino Airaksisen (Finn Aspen) kansainvälistä uraa 70-luvulta lähtien.

Minulla oli mahdollisuus kiinnittää heidät Sirkus Finlandiaan koko kaudeksi 2001. Heidän korkeatasoinen näytöksensä oli myös meillä menestys.

Aino ja Jorma Airaksisen hienostunut ja rauhallinen, silti tapahtumia täynnä oleva näytöksensä on mielestäni ollut esikuvana myös nyt ulkomailla menestyville suomalaisille taikureille."

C-G Jernström

Sirkustirehtööri

Sirkus Finlandia


 

Minulla oli onni tutustua ja saada henkilökohtaiseksi ohjaajakseni 80-luvun puolivälissä taikuripari Jorma ja Aino Airaksinen. Heidän monivuotinen kokemuksensa eurooppalaisen viihde-elämän huippupaikoilla antoi minulle henkilökohtaisesti arvokasta tietoa oman urani suunnittelussa.

Heiltä opin ensikertaa ajattelutavan, kuinka taikatempuista on mahdollista kehittää korkealuokkaista taidetta. Heidän saumaton, vähäeleinen ja tyylikäs työskentelynsä näyttämöllä teki minuun jo silloin syvän vaikutuksen."

Frankfurt am Main

Marko Karvo

Taikuri, Näyttämötaikuuden maailmanmestari, Blackpool, Englanti, 2012


 

Taiteilijapari Jorma ja Aino Airaksinen on luonut ainutlaatuisen uran kansainvälisesti merkittävimpänä taikuriparinamme. Parin taiteellisesti korkeatasoinen ja arvostettu työ on ollut uraa uurtavaa silloinkin, kun esittävän taiteen asema ei maassamme ollut niin näkyvää ja merkittävää kuin tänä päivänä. Taiteilijoiden työ on ollut kannustavana esimerkkinä myös uuden sukupolven huipputaikureille.

Jorma ja Aino Airaksisen työ on tullut tunnetuksi korkeatasoisesta ammatillisesta osaamisesta. Aino Airaksisen osuus taiteellisesta kokonaisuudesta on elimellinen; parin saumaton yhteistyö ja loppun asti kehitelty tyylikkyys ovat vanginneet yleisön sekä kotimaassa että ulkomailla. Tästä ovat myös todistuksena lukuisat kansainväliset esiintymiset ja palkinnot. Taiteilijaparin työskentely on muodostunut jo käsitteeksi - on suorastaan mahdoton kuvitella toista ilman toista."

Lasse Lindeman

teatterinjohtaja

Kuopion kaupunginteatteri