"Tuhat ja yksi ihmettä"

Illuusioteatterin tarjoama taikanäytös on ainutlaatuinen elämys kauniin Syvärinjärven rannalla Pohjois-Savossa, Nilsiässä. Lähellä Tahkoa.

Taikuuden maaginen ilmapiiri tarttuu mukaasi jo sisääntuloportilla, josta idylliset puuportaat johdattavat sinut ihmeiden valtakuntaan. Taikateatterin ylellinen miljöö avautuu eteesi salaperäisenä ja jännittävänä. Saliin mahtuu kerralla 40-50 katsojaa, myös liikuntarajoitteisten katsojien on helppo päästä tiloihimme.

Taikaesitys kestää noin 60 minuuttia. Esityksen aikana esineet katoavat ja ilmestyvät kuin tyhjästä, musiikki soi ja yleisö hiljenee. Yllätykset seuraavat toistaan ja yleisö taputtaa välillä raivokkaasti käsiään yhteen. Villakoira ja kyyhkyset tuovat esitykseen elävyyttä. Maailmankuulu taikuripariskunta Jorma ja Aino Airaksinen pitävät magiaa ja tiivistä tunnelmaa yllä koko esityksen ajan.

Jokaisessa esityksessä tarvitaan myös avustajia ja nämä avustajat valikoi tarkan vaistonsa avulla itse taikuri Jorma. Löydettyään sopivat avustajat hän testaa heidän tulevia taikuritaitojaan yllättävillä tempuilla. Palkkioksi työstään avustajat saavat diplomin ja tulevan taikuriuran kannalta merkityksellisen ensimmäisen taikatempun, ennustavan kalan.

Valokuvaus on sallittua koko esityksen ajan. Näytöksen loputtua voit pyytää ( maksutta ) taikuria yhteiseen kuvaan elävän kyyhkysen kanssa kuvattavaksi .

Tervetuloa tutustumaan taikamaailman aristokratiaan !